[RTL EKSPERIMENT SPAVANJA] – Anin posjet Poliklinici NeuroSan

S ponosom predstavljamo veliki eksperiment spavanja novinarke RTL.hr-a koja je u svom eksperimentu posjetila našu polikliniku te uz niz savjeta i preporuka promijenila svoje navike spavanja! ?
Ana je slijedila upute stručnjaka kako spavati što kvalitetnije s obzirom da ju je godinama mučio problem sa spavanjem.
Donosimo prvu video dokumentaciju u kojoj Ana govori što ju je uopće potaknulo na sami eksperiment te kako je od kave s prijateljicama, preko posjete Poliklinike NeuroSan sve krenulo dalje.
Pogledajte kako je izgledao Anin posjet Poliklinici NeuroSan te njezino iskustvom s polisomnografijom! ?

Posjet klinici za poremećaje spavanja i moja prva polisomnografija

U svojoj potrazi, Ana se zaputila u polikliniku koja se bavi poremećajima u spavanju gdje je pričala sa stručnjakinjom i doznala razne zanimljivosti o kvaliteti svog sna.

 

 

Kava s prijateljicama i članak na internetu potaknuli su me da preokrenem cijeli život i krenem u eksperiment spavanja

Novinarka RTL-a kreće sa svojim eksperimentom. Prije nego krene s eksperimentom Ana se oboružala informacijama o tome kako izgledaju navike koje pogoduju kvalitetnom spavanju.

Loše navike malo teže izumiru, ali dobar madrac i jastuk definitivno čine čuda

U trećem tjednu Ana se pomalo navikava na novi režim spavanja. Nije to sve tako lako kako se činilo na početku. U idućem nastavku pogledajte je li se Ana uspjela naviknuti na novi režim spavanja.

Od jutarnjeg zombija do osobe koja se diže na prvi alarm

Prošlo je dvadesetak dana od Aninog eksperimenta. Je li uspjela preokrenuti svoje navike? Kako je osjeća i je li se isplatilo pozabaviti se svojim navikama u spavanju?

Snovi su se vratili u moj život – doslovno

Ana završava svoj eksperiment. Prošlo je četiri tjedna i dosta se toga promijenilo u njezinom životu. Hoće li Ana nastaviti živjeti i spavati po novouređenom režimu, pogledajte u predzadnjem nastavku Velikog eksperimenta spavanja.

Mala avantura s velikim promjenama ili kako sam pronašla svoj poticaj za spavanje

U zadnjem videu Velikog eksperimenta donosimo sve što smo doznali na Aninom zanimljivom istraživanju vlastitih navika u spavanju. Kvalitetno spavanje je važno, stoga primijenite i sami sve što smo naučili i unaprijedite kvalitetu svog života.

 

Sadržaj i video linkovi su preneseni sa stranice RTL EKSPERIMENT SPAVANJA