Veliki RTL-ov eksperiment spavanja

S ponosom predstavljamo veliki eksperiment spavanja novinarke RTL.hr-a koja je u svom eksperimentu posjetila našu polikliniku te uz niz savjeta i preporuka promijenila svoje navike spavanja. Ana je slijedila upute stručnjaka kako spavati što kvalitetnije s obzirom na to da ju je godinama mučio problem sa spavanjem.

Donosimo prvu video dokumentaciju u kojoj Ana govori što ju je uopće potaknulo na sami eksperiment te kako je od kave s prijateljicama, preko posjete Poliklinike NeuroSan sve krenulo dalje.

Posjet klinici za poremećaje spavanja i prva polisomnografija

U svojoj potrazi, Ana se zaputila u polikliniku NeuroSan gdje je pričala sa stručnjakinjom i doznala razne zanimljivosti o kvaliteti svog sna.

Eksperiment spavanja

Novinarka RTL-a kreće sa svojim eksperimentom. Prije nego krene s eksperimentom Ana se oboružala informacijama o tome kako izgledaju navike koje pogoduju kvalitetnom spavanju.

Novi režim spavanja

U trećem tjednu Ana se pomalo navikava na novi režim spavanja, no nije to sve tako lako kako se činilo na početku. Pogledajte je li se Ana uspjela naviknuti na novi režim spavanja.

Od jutarnjeg zombija do osobe koja se diže na prvi alarm

Prošlo je dvadesetak dana od Aninog eksperimenta. Je li uspjela preokrenuti svoje navike? Kako se osjeća i je li se isplatilo pozabaviti svojim navikama u spavanju?

Snovi se vraćaju u živo

Ana završava svoj eksperiment. Prošlo je četiri tjedna i dosta se toga promijenilo u njezinom životu. Hoće li nastaviti živjeti i spavati po novouređenom režimu, pogledajte u predzadnjem nastavku Velikog eksperimenta spavanja.

Mala avantura s velikim promjenama

U zadnjem videu Velikog eksperimenta donosimo sve što smo doznali na Aninom zanimljivom istraživanju vlastitih navika u spavanju. Kvalitetno spavanje je važno, stoga primijenite i sami sve što smo naučili i unaprijedite kvalitetu svog života.

Sadržaj i video linkovi preneseni su sa stranice RTL EKSPERIMENT SPAVANJA